luni, 21 decembrie 2009

Sunt un personaj dintr-o carte medievală

Banu Anca
Cl. a VI-a A
Şc. cu cls. I-VIII nr. 7
Mediaş

Eu, prinţesa Aurora sunt închisă în cel mai înalt turn al castelului. Zilele trec. Tot ceea ce mă înconjoară sunt nişte ziduri reci şi neprimitoare. Singurele mele prietene sunt cărţile. Jurnalul mă ajută să îmi mărturisesc trăirile şi sentimentele pe care le simt. Deşi ar trebui să port în suflet multă dragoste ca şi tânără soţie , sunt cuprinsă de o ură care îmi copleşeşte sufletul. Regretele sunt târzii pentru că povestea mea nu mai poate fi schimbată.
Totul a început atunci când tatăl meu, regele Carol a pornit un război cu regele Arthur. Acest război a durat foarte mult timp până când, într-o zi tatăl meu a hotărât să încheie războiul şi să facă pace. Regele Arthur şi regele Carol şi-au unit regatele care au devenit unul singur, condus de doi regi.
Regele Arthur avea un fiu , prinţul Charles. El era foarte rău şi voia sa-şi ucidă tatăl şi pe tatăl meu, aliatul acestuia, pentru a fi el singurul rege.
Odată la un concurs de cavaleri unul din servitorii prinţului Charles s-a deghizat în cavaler şi l-a provocat pe regele Carol, tatăl meu, la duel. Ei s-au luptat şi tatăl meu a fost rănit grav. Ultima lui dorinţă a fost ca eu să mă căsătoresc cu prinţul Charles la mormântul lui şi să fiu încoronată. După aceasta tatăl meu a murit.
I-am respectat dorinţa deşi sufletul îmi spunea că nu trebuie sa fac acest pas . În ziua nunţii mele mama mea, regina Beatrice mi-a fost alături. Mi-a spun că această căsătorie este importantă pentru a salva cel mai important lucru, regatul meu.
După ce m-am căsătorit şi am fost încoronată ca regină şi prinţul Charles a devenit rege, el l-a ucis pe tatăl său devenind el singurul rege. Pe mine m-a închis în acest turn.
Aceasta a fost povestea mea. Tot ce mai pot face acum este să sper că se va întâmpla un miracol pentru a fi eliberată sau să continui să îmi scriu memoriile pentru a rămâne în sufletul şi gândul celorlalţi prin scrierile mele ca şi prinşesa Aurora.

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog

Blogeri tineri

Contor



widgeo.net

 
Tree Hearts Blogger Template