joi, 3 iunie 2010

Gânduri despre copilărie

Ce este copilăria? Eu cred că este paradisul copiilor. Este o oază de soare care stăluceşte în viaţa noastră un timp scurt, dar de neuitat.

Copilăria trebuie trăită din plin şi împărşită cu toţi prietenii.Cu ea descoperi minunile care te înconjoară şi toate distracţiile jocului, căci jocurile sunt preferatele copiilor, iar jocurile trec prin ochii noştri luminându-ne chipul şi viaţa , bucurându-i pe cei din jur cu veselia noastră.

În copilărie totul şi se pare uşor, tot ceea ce se întâmplă este privit astfel , cu simplitate şi uneori naivitate. Vedem viaţa în roz şi totul este fermecător.

Când plouă nouă ni se pare amuzant , ne închipuim că din cer cad mii de steluţe colorate.
Copilăria este o lume de basm , pe care o trăim o dată în viaţă şi la care, din păcate nu ne mai putem întoarce.

Andrei Claudia

Clasa a VIII –a

Şcoala Generală Blăjel

Prof. Cosmina Strava


Să fii copil în Uniunea Europeană

Ca să fii copil în Uniunea Europeană trebuie să fii mândru de asta. Aici, copiii sunt foarte civilizaţi, credincioşi, respectuoşi, politicoşi şi cu bun simţ. Nu suntem noi perfecţi, dar nici cei mai răi copii. Dacă faci parte dintr-o ţară, trebuie să şi-o iubeşti foarte mult. Naţiunea este pentru fiecare, acea naţiune căreia simte că-i aparţine. Eu nu o să uit niciodată că provin din România. Indiferent de vârstă şi culoare, o să-i repsct pe toţi care merită să se numească oameni. Eu iubesc România şi Uniunea Europeană. Nu o să uit niciodată că sunt copil într-o ţară europeană.

Boldi Sebastian Andrei
clasa a IV-a
Şc. cu clasele I – VIII Nr. 4
înv. Tatiana Albu

Faceți căutări pe acest blog

Blogeri tineri

Contorwidgeo.net

 
Tree Hearts Blogger Template