miercuri, 23 decembrie 2009

Idealuri ..

Sunt adepta si omul care crede in dragoste , in dragostea absoluta . In iubirea perfecta, desavarsita, ideala . Poate sunt doar omul cu crez de copil .
Sa ma indragostesc , sa iubesc, sa iubesc cu aceeasi intensitate pana la sfarsitul vietii. Dar .. de cate ori se poate indragosti un om ?
Sa cunosti omul cu aceleasi idealuri , sa traiesti langa un om cu acelasi gand , sa-i vorbesti cu privirea , si el .. sa inteleaga . Sa ii zambesti , si el sa vada inauntrul zambetului . Sa iti observe bucuria din zambet , sau .. tristetea .
Cata nefericire e sa traiesti langa un om cu idealuri diferite . Sa nu imparti aceleasi idealuri, aceleasi principii, aceleasi opinii despre viata,despre iubire . Trist ar fi sa traiesti, sa te indragostesti de omul care nu crede in dragoste .. in dragostea absoluta . Si cum e dragostea absoluta ?

“ Sa poti spune sunt indragostit .. si sa nu iti pese ca traiesti pe pamant , sa faci totul de dragul ei , sa mergi prin ploaie, prin frig , doar pentru un zambet de-al ei , sa te gandesti minut de minut la ea, sa renunti la tine de dragul ei , si ea .. sa te iubeasca . Sa fie calda, tandra, candida , inimoasa . Sa isi daruie puritatea .. de dragul tau . Sa uiti ca exista lume, bani, rautate, oameni .. pentru ea . Sa-i adori stangaciile , lacrimile, sa-i iubesti inima . Sa-i admiri frumusetea ascunsa , sa-i accepti gandurile, nazuintele , gusturile , sa-i analizezi secunda de secunda sufletul , si totusi sa iti fie drag de ea , si ea .. sa te iubeasca. Sa gatesti, sa calci rufe, sa lasi barbatia si orgoliul , totul de dragul ei . Sa fiti doi . “

Denisa Ratiu
( octombrie 2009)

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog

Blogeri tineri

Contor



widgeo.net

 
Tree Hearts Blogger Template