miercuri, 23 decembrie 2009

Dragostea

Oare dragostea adevarata mai exista ? Aceea dragoste care sufera totul , crede totul , nadajduieste totul , iarta totul , intelege totul, nu isi cauta folosul . Tanjesc dupa o asemenea dragoste zi de zi . Vreau sa o simt sa fiu coplesita de ea .
Cum ar fi Romania daca ar fi condusa de dragoste ? Cum ar fi copiii mici daca ar fi crescuti in dragoste ? Cum am arata noi ? Ma gandesc la o lume perfecta – o lume in dragoste . Noi ne multumim cu picaturi mici de dragoste, farami . Si asa de multumiti suntem ca uitam sa oferim la randul nostru dragostea de care are nevoie fiecare om . Cate picaturi ai dat azi din dragostea ta ? Cate picaturi s-au revarsat , au udat buchetul imens al dragostei pe care zici ca o porti ? Se poate trai fara dragoste ? Trist e ca se poate . Cum definesti dragostea ? Dragoste nu inseamna un sarut , o imbratisare . Dragostea e adanca , nu se invata, ea se simte . Nimeni nu o sa-ti explice ce e dragostea , ea izvoraste din inima, e partea cea mai sensibila a ta .
Cum e cand iubesti cu interes ? Dragostea nu se rezuma la o singura persoana, pe care tu o alegi . Dragostea inseamna sa iubesti omul, sa iti iubesti aproapele . Cand iubesti pe ceilalti – ai succes in dragostea cealalta . Nu te uita in jur , sunt oameni si oameni – uni cu succese si uni fara . Dar toti ne primim rasplata odata .
Ne plangem de lume, de parinti , de societate dar NOI .. suntem problema ! Noi construim societatea . De ce asteptam sa faca alti primul pas ? Fi tu schimbarea care o vrei in lume ! Incepe cu tine , si prin tine vor continua alti . Umbla in dragoste – si ceilalti iti vor continua drumul inceput.

Denisa Ratiu

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog

Blogeri tineri

Contor



widgeo.net

 
Tree Hearts Blogger Template