miercuri, 15 aprilie 2009

Raiul oprit

Într-o zi când am venit de la şcoala eram tare obosită, aşa că am hotărât să mă odihnesc puţin. Am adormit şi cu fiecare secundă parcă mă cufundam tot mai mult într-o lume vrăjita a magiei şi a poveştilor de basm.
M-am trezit într-un loc imens şi foarte frumos. Erau păsări îmbrăcate în aur, flori strălucitoare cu puteri magice, pomi care păreau nişte bravi eroi, iar din loc în loc împodobiţi cu cuibuşoare cu păsărele. Priveliştea era foarte frumoasă şi parcă desprinsă dintr-o poveste imposibilă. Cerul albastru ca marea prin care se zărea soarele care îşi întindea razele sale pe întreg pământul.
Deodată un zgomot venit de către un tufiş m-a trezi din visare. M-am apropiat curioasă şi cu mare sfială către tufiş , de unde a apărut un înger care mi-a spus să nu mă tem că nu are să-mi facă niciun rău şi că eu mă aflu pe tărâmul viselor adevărate.
Eram surprinsă, dar în acelaşi timp credeam în tot şi aveam încredere că nu o să mi se întâmple nimic.
Spiriduşul m-a ajutat să înţeleg lucrurile imposibile care mi se întâmplau. M-a condus într-un loc unde erau mulţi spiriduşi şi zâne cu aripi transparente conturate cu diamante fine. Erau tare frumoşi noii mei prieteni.
Dintr-o dată s-a făcut linişte şi toţi spiriduşii, îngeraşii şi zânele s-au aşezat jos cu faţa la pământ. Speriată am întrebat ce se întâmplă şi am aflat că a sosit regina lor. Era şi ea tare frumoasa, atât aspectul ei fizic cât şi îmbrăcămintea ei nu se puteau descrie în cuvinte.
Regina mi-a spus că trebuie să mă întorc în lumea mea, dar eu nu voiam să plec, ci doream să mai stau în această lume fermecată şi de basm. Regina mi-a acordat câteva ore pentru a vizita paradisul spiriduşilor şi astfel am aflat că îngeraşul care l-am cunoscut prima dată pe acest tărâm se chema Artur şi tot el a fost cel care mi-a arătat întreg regatul pe aripile unui fluture.
După ce am vizitat tot ţinutul am ieşit din acest labirint doar în momentul în care a sunat ceasul de pe noptiera, trebuia să mă trezesc era ora cinci şi nu-mi făcusem tema la limba română.
Ceasul a fost cel care m-a scos din acea atmosfera de basm unde am cunoscut o regina şi unde mi-am făcut mulţi prieteni noi.

Mărgescu Maria
Şcoala de Arte şi Meserii “IOAN MORARU” Dârlos
Clasa a V-a

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog

Blogeri tineri

Contorwidgeo.net

 
Tree Hearts Blogger Template